TP - Tocatoare profesionale crengi / arbori versiune pe senile

Gama de tocatoare pe senile oferita de producatorul TP Lindana asigura durabilitate, productivitate si siguranta in exploatare.

Acestea sunt construite pentru a reusi sa ajunga acolo unde toate celalalte modele nu reusesc sa o faca: in conditii de teren dificil, inclinat si lipsit de aderenta.

Cu optiunea de ajustare a ecartamentului senilelor, echipamentul poate ajunge in locuri extrem de limitate ducand cu el intreaga capacitate de productie.

Tehnologiile innovative inglobate pentru care producatorul este recunoscut la nivel mondial ofera cea mai buna eficienta si cel mai redus consum de carburant din segment. Dintre acestea enumeram:

TP Pilot – sistemul de monitorizare dezvoltat de producator

TP Opticut – sistemul inovativ de taiere ce asigura in permanenta ca un cutit atinge materialul lemnos reducand vibratiile, uzura si consumul de carburant.

TP Twin disc – Doua discuri ramfortate din otel intarit pentru a oferi cea mai buna rezistenta la socuri.

 

Gama variata de modele:

  • TP 175 pe senile – Ø 175 mm, 24 CP Diesel, productivitate 10 mc/h
  • TP 215 pe senile – Ø 215 mm, 59 CP Diesel, productivitate 20 mc/h

Prin conceptul proiectat – construit – testat in Danemarca, producatorul asigura controlul efficient al fluxului tehnologic si a calitatii, fapt ce ii permite sa ofere 3 ani garantie standard.

Avand in vedere gama variata de optiuni disponibile pentru fiecare model, nu ezitati sa ne contactati pentru configurarea optima a utilajului dorit.

In vederea configurarii unui echipament adaptat aplicatiilor cu care va confruntati, nu ezitati sa ne contactati.

Aflati mai multe detalii si informatii:
+40 721 305 560, +40 746 293 757, office@titantechnik.ro

TP Senile

T2-1
T1
T2-1 T1