BULDOEXCAVATOARE DE MARE CAPACITATE

Noua gama G de buldoexcavatoare inglobeaza cei peste 50 de ani de experienta obtinuta in parteneriat cu operatori de buldoexcavatoare din intreaga lume. Rezultatul oferit il reprezinta un buldoexcavator cu performante de neegalat :

  • Motorizare premium Cummins de pana la 147 CP.
  • Performante de incarcare apropiate de cele ale unui “incarcator articulat dedicat” de capacitate medie, buldoexcavatorul fiind echipat cu o cupa frontala de pana la 1,7 m³ce permite o capacitate de incarcare de pana la 250 m³/h. Cuplor rapid pentru incarcator in echipare standard.
  • Bratul de excavare al acestor buldoexcavatoare ofera caracteristici apropiate de cele ale unui excavator pe pneuri: unghi de rotire de pana la 270˚adancime de excavare pana la 6600 mm, precum si o mare capacitate de ridicare.
  • Sasiul articulat si oscilant ofera un unghi mic de virare, buldoexcavatorul comportandu-se similar unui incarcator frontal articulat dedicat.
  • Aflat in pozitia de excavare, operatorul poate muta si controla directia utilajului cu ajutorul joystick urilor de excavaresi a pedalelor pozitionate in partea spate a cabinei fara a fi necesara revenirea cu scaunul in pozitia de conducere. Aceasta functie este disponibila pentru operare in siguranta in ambele directii de deplasare, utilajul fiind dotat in standard cu doua seturi de oglizi, precum si monitoare conectate la camere video fata-spate.
  • Sunt disponibile o multime de optiuni de configurare ale buldoexcavatoarelor (ex. Control brat excavare prin telecomanda), precum si o gama variata de accesorii si atasamente.
  • Tehnologie si solutii inovatoare dezvoltate inca din 1959.
  • Utilaje fabricate in Danemarca si Germania.

In vederea configurarii unui astfel de buldoexcavator adaptat aplicatiilor cu care va confruntati, nu ezitati sa ne contactati !

Aflati mai multe detalii si informatii:
+40 721 305 560+40 746 293 757office@titantechnik.ro

Buldoexcavatoare de mare capacitate

buldoexcavatoare de mare capacitate
buldoexcavatoare de mare capacitate_4
buldoexcavatoare de mare capacitate_2
buldoexcavatoare de mare capacitate_1
buldoexcavatoare de mare capacitate_3
buldoexcavatoare de mare capacitate_5
buldoexcavatoare de mare capacitate_6
buldoexcavatoare de mare capacitate buldoexcavatoare de mare capacitate_4 buldoexcavatoare de mare capacitate_2 buldoexcavatoare de mare capacitate_1 buldoexcavatoare de mare capacitate_3 buldoexcavatoare de mare capacitate_5 buldoexcavatoare de mare capacitate_6