Graifer demolare/sortare

Producatorul Hammer – Kinshofer ofera una dintre cele mai variate game de atasamente profesionale actionate hidraulic, destinate taierii otelului in cadrul lucrarilor de demolare si reciclare. Acestea pot fi instalate cu usurinta pe excavatoare conventionale sau direct pe utilajele specializate in manipularea deseurilor.

Seria KSC este destinata activitatilor generale de taiere otel atat in cadrul santierelor de demolare, cat si in cadrul depozitelor de reciclare. Este dezvoltata pentru utilzare profesionala in regim heavy duty si ofera precizie si eficienta in scopul cresterii productivitatii si a reducerii consumului de carburant.

Seria RC este dezvoltata pentru aplicatii extrem de dificile, cum ar fi taierea sinelor de cale ferata.

Seria CS este dezvoltata pentru utilizarea in cadrul operatiunilor de dezasamblare a autovehiculelor si ofera o viteza de lucru impresionanta.

Toate versiunile dispun de sisteme avansate de rotire, cilindri complet protejati si sunt alcatuite din otel de inalta rezistenta.

Alegeti modelul optim utilajului dumneavoastra accesand catalogul de prezentare.

Pentru mai multe detalii si informatii, nu ezitati sa ne contactati.

+40 721 305 560, +40 746 293 757, office@titantechnik.ro

Foarfeca hidraulica taiere otel

Foarfeca hidraulica taiere otel
Foarfeca hidraulica taiere otel CS10-1-uai-1709x1282
Foarfeca hidraulica taiere otel RC-1-uai-1573x1180
Foarfeca hidraulica taiere otel Foarfeca hidraulica taiere otel CS10-1-uai-1709x1282 Foarfeca hidraulica taiere otel RC-1-uai-1573x1180