Hidrocuratitoare ROM BV – COMBI

Construite pentru a fi instalate cu usurinta pe diverse autosasie sau platforme remorcabile, hidrocuratitoarele ROM BV sunt destinate oricarui tip de utilizator.

Componentele premium, motorizarile si unitatile de pompare provenite de la producatori consacrati sunt structurate intr-un design compact, atent detaliat, proiectat sa usureze munca operatorilor si sa ofere o eficienta ridicata in timpul operatiunilor de hidrocuratare si aspirare.

ROM Smart Combi – o unitate ce poate fi instalata inclusiv pe autoutilitare de 3.5 tone:

– Diesel auxiliar, vacuum 3600 l/m, 140 bari – 60 l/m, 1500 litri apa/namol – volum ajustabil.

ROM Smart Combi PRO – o unitate heavy duty cu performante de lucru imbatabile in segmentul sau. Posibilitate de echipare suplimentara ADR pentru deseuri periculoase.

– Actionare PTO – presiune de lucru de pana la 200 bari, debit pana la 100 l/m, vacuum pana la 9600 l/m, pompa pe inel de lichid, rezervoare de 3000 sau 4000 litri apa si namol, diverse variante de partajare.

O gama variata de optionale ofera operatorilor posibilitatea de a configura utilajul ideal in aplicatiile cu care se confrunta.

Puteti afla mai multe detalii vizitand https://rombv.com/en .

In situatia in care aceste utilaje prezinta interes nu ezitati sa ne contactati in vederea configurarii unui model adaptat aplicatilor cu care va confruntati.

Aflati mai multe detalii si informatii:
+40 721 305 560, +40 746 293 757, office@titantechnik.ro

COMBI

Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_1
Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_5
Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_4
Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI
Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_3
Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_2
Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_1 Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_5 Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_4 Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_3 Hidrocuratitoare-ROM-BV-COMBI_2