Mobile Pro

  • Sistem foarte compact pentru inspecții video digitale profesionale
  • Sistemul este compus din unitatea de control Mobile Pro si tambur motorizat Cubix 300 (pe cablu pana la 300 m)
  • Unitate de control cu LCD de 12 ” , touch screen de 7 ” , membrana tastatura și 2 multi-functie joystick
  • Video recorder MPEG4 integrat, slot SD pentru transferul imaginilor și inregistrarilor video , port USB pentru comenzi macro și ecran de introducere a datelor (cu PC extern)
  • Opțional: masurarea inclinatiei, temperatura si deformare
  • Tamburul de frana cu motor de derulare centralizare conector servo de inel de alunecare pentru o schimbare rapidă a cablului

Acest sistem foarte compact permite inspectii video digitale profesionale, acoperind cu tamburul de cablu Cubix 300 si o unitate video de inalta calitate, toate diametrele de la DN 135 pana la DN 2000 (mod. C 135 KS 135 ). Alternativ, puteti utiliza camera pentru unitatile de control pentru diametre mici la DN 100 la DN 600 ( C 100 cu KS 60 DB ) .

Mobile Pro este echipat cu un LCD de 12 “integrat , un video recorder MPEG 4 pentru a salva individual imaginile si touchscreen 7” . Robotul si camera sunt controlate de doua joystick-uri multifunctionale .

Dezvoltat special pentru utilizarea cu Mobile Pro , datorita dimensiunilor sale mici cat si a manierei de transport, tamburul motorizat Cubix 300 ( de pana la 300 m de cablu ), este in perfecta concordanta atat cu usurinta de a fi transport cat si cu intregul sistem. Sincronizarea dintre robot si tambur ,contolul directiei, franarea mecanica , precizia ghidarii cablului si ajustarea vitezei de infasurare / desfasurare continuu gradata faciliteaza in mare masura utilizarea acestuia in orice situatie .